Veleprodaja kozmetike - VP i MP cenovnici za pravna lica

marrakesh-proizvodi-za-negu-kose-slika

Omogućili smo svim profesionalcima (frizerima, kozmetičarima, maserima i tattoo umetnicima) da na lak i brz način, putem online prijave dodju do cenovnika u pdf formatu.

O ostalim uslovima kupovine za pravna lica možete da kontaktirate veleprodaju direktno na broj telefona: 011 3098 626.

 

Kliknite ovde za VP i MP Cenovnik - Veleprodaja kozmetike Marrakesh


Ono što Marrakesh izdvaja od konkurencije, je da Marrakesh proizvodi sadrže dva najbolja sastojka za negu kose -  originalno Argan ulje iz Maroka i ulje semena konoplje, koji kosu neguju i hrane na prirodan način i pružaju joj zaštitu i briljantan sjaj. 
Argan ulje - marokansko ulje blagotvorno deluje na kosu, reneriše je, hidrira, ne masti,  daje joj izuzetan sjaj i mekocu, pojačava rast  kose i štiti kosu od pucanja. Hranljive materije iz semena konoplje imaju moć popunjavanja i prodiru duboko u vlas kose tako da obezbeđuju prirodnu mekoću,hidriraju i stvaraju trajnu barijeru gubitka vlage-povećavaju prirodan kapacitet zadržavanja vlage u kosi.
Koliko je cenjeno Argan ulje, govori nam podatak da stanovnici Maroka ovo ulje nazivaju “tečnim zlatom”. Ulje argana se još uvek dobija tradicionalnim putem, ručno se pravi, a za litar ovog dragocenog ulja potrebno je od 70 do 100 kg svežih plodova argana. Proces dobijanja je težak i spor, od sveže ubranih plodova pravi se pasta koja se zatim ručno cedi da bi se dobilo hladno ceđeno ulje. Ovo ulje obiluje velikim količinama vitamina E, i do nekoliko puta većim od ostalih aromatičnih ulja.

Svi Marrakesh proizvodi su potpuno prirodni, NE sadrže sulfate, parabene, propylen glycol, formaldehid, veštačke boje. 
Takodje nisu testirani na životinjama i nemaju životinjskih sastojaka.
Sigurni smo da će te u paleti Marrakesh proizvoda pronaći zdravlje za Vašu kosu.

Ako Vas nešto zanima slobodno nas kontaktirajte ovde.

Ovde se možete informisati ili kupiti 100% originalne proizvode Marrakesh i Hemp Seed Kozmetike od Earthly Body proizvođača iz USA. Prirodna Kozmetika za kosu, lice i telo koja je svojim kvalitetom osvojila salone lepote i korisnike veganske, cruelty free kozmetike na 6 kontinata.

KONTAKT

  • Email info@marrakesh.rs
  • Telefon 011 3098 626
  • Adresa Peke Dapčevića 245, Beograd Srbija

ISTAKNUTO

100% VEGAN

CRUELTY FREE

BEZ PARABENA, SULFATA, PETROLEUMA, THC, PROPILEN GLIKOLA, SD ALKOHOLA I BOJA

100% SE MOGU RECIKLIRATI

ETIČKI PROIZVEDENO U USA

 

Početak